marți, 15 octombrie 2013

Piano...Pianissimo

Dragi bufnitei,pentru cei pe care ii cunosc pentru prima data numele meu este Kovacs Raluca dar lumea ma stie drept Bufni. Ca si formare sunt om de teatru cu o specializare de animator socio-educativ. In ultimii patru ani am avut o serie de proiecte care s-au nascut din dorinta mea de a deveni un parinte mai bun.


Si pentru ca aveam nevoie de un loc mereu disponibil in care sa se regaseasca solutii de joaca foarte la indemana, realizabile cu resursele din orice gospodarie ( o alternativa viabila la achizitionarea de jucarii), solutii de craft-ing si idei legate de decorare, am ticluit intai de toate pagina de facebook Bufnita Cea Inteleapta. Intre timp Bufnita a crescut si s-a desprins si a devenit un adevarat alter-ego, precum un personaj dintr-o poveste. Uneori este "sugubeata" cum bine spunea o draga prietena, alteori este autoritara, dar intotdeauna imprevizibila.

Postarile Bufnitei contin adeseori articole preluate din lumea intreaga fiind citata sursa originala, dar descrierea nu este intotdeauna tradusa exact. Uneori Bufnita creaza un cadru sau ofera o solutie de joaca diferita, complet noua fata de cea din articolele initiale. 

 
Cuvintele care caracterizeaza cel mai bine pagina Bufnitei sunt: 

                                                         "Bufnita a aflat si spune mai departe...". 


In asentimentul acestor vorbe, folositi cat mai mult din resursele paginii si fiti generosi impartindu-le si cu ceilalti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu