vineri, 25 octombrie 2013

"Povestea orasului Tot-La-Fix"

Atelierele  Creative Book Corner
        "Stejarul pitic, cel mai bun tatic" ne este prieten credincios deja de patru ateliere. Ne-a invatat despre dragostea de parinte si despre cum sa le dam copiilor nostri unelte, iar apoi sa ii lasam liberi. Despre cat de periculos este sa ne abandonam tehnologiei si cum sa alegem si sa folosim intelept magia: telecomanda sau bagheta magica? Despre momentul in care "mult" devine "prea mult" in eforturile noastre ca si parinti. 
    
Poate pentru ca astept un nou pui am adesea momente de melancolie. Iar aici totul este explicat atat de frumos! Inainte de a incepe...

"Auzind povestea cantecului fermecat, alti si alti copii au fugit de acasa si i-au cerut Bertei sa le cante, pentru a se retrage si ei in burtile mamelor lor. Si tot orasul a fost impanzit de femei gravide. Iar femeile gravide au pofte, se stie. Si sunt capricioase. Vor fel de fel de lucruri nemaivazute. Vor sa fie alintate si iubite de toata lumea. Nu mai vor la serviciu. Si, mai ales, incep sa viseze. Si sa-si iubeasca la nesfarsit copiii. Sa-i mangaie, sa-i tina in brate, sa le spuna povesti. Si asta cere timp. Timp nemasurat..." p.21 

Pentru a patra oara ne intoarcem catre el. "Povestea orasului Tot-La-Fix" am ales-o ca pe o introspectie.

"A fost odata ca niciodata un oras mare, pe nume Tot-La-Fix." 
 


Ati crezut ca "Atacul televizoarelor" este periculos? Atunci inca nu ati auzit de Imparatul Unghi-Drept si nici de Legea suptema FARA ZABAVA. 

Sambata, 26.10.2013 , de la ora 10.00, in cadrul Atelierelor Book Corner descoperim "Povestea orasului Tot-La-Fix", povestea cu numarul 2 din acest volum scris de Victoria Patrascu, cu ilustratii de Livia Coloji pe care tot lucram de o vreme incoace.



Ce este bine da retineti:
Atelierele Creative Book Corner
Sambata, 26.10.2013, de la ora 10.00
Tema: "Povestea orasului Tot-La-Fix" de Victoria Patrascu si ilustrstii de Livia Coloji
Varsta: peste 3 ani
Taxa de participare: 10,00 ron/ copil
Participarea se face doar pe baza de inscriere pe mail: bufnitaceainteleapta@yahoo.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu